Ökad säkerhet på Marinan!

Ökad säkerhet på Marinan!

Kategori:Nyheter

För ökad säkerhet på marinan har styrelsen, från denna säsong 2023, beslutat att minst förarintyg kommer krävas vid nytecknande eller ändring av befintliga hyres- eller andelsavtal. Detta beslut har tillkommit efter påtryckningar från andelsägare och hyresgäster efter flera tillbud på marinan, detta är en fråga om säkerhet och ett sätt att framöver undvika olyckor och skador på både mäniskor och båtar. Styrelsen förstår att detta kan innebära komplikationer för några båtägare men det gör också att vår marina blir en trygg, säker och eftertraktad plats för båtägare.
Mvh/Styrelsen Slagsta Marina AB

Är man ny andelsägare eller hyresgäst så krävs att man har Förarintyg för fritidsbåt eller högre utbildning t ex Kustskepparintyg för att ha sin båt i sjön på Slagsta Marina. Mer om utbildning för Förarintyg går att hitta på nätet via bl a NBF och Svenska Båtunionen. Kurser finns också online på t ex Båtutbildning.se eller Navigationsskolan.

Vi har ca 420 andelar som köps och säljs av ägarna via t ex blocket eller liknande sidor. Andelarna har olika maxstorlek för båtens mått så var noga med att du köper en som passar din båt.

Priser för båtplats och våra övriga tjänster hittar du på underflikarna till sidan båtplats.

Varmt välkommen att ha din båt hos oss.

Mvh/Slagsta Marina