Bolagsstämma hölls torsdag 15 december i Folkets hus, Hallunda!

Bolagsstämma hölls torsdag 15 december i Folkets hus, Hallunda!

Kategori:Okategoriserade

Torsdagen den 15 december hölls bolagsstämma i Slagsta Marina och föreningsstämma i Slagsta Båthamn.

Bolagsstämman genomfördes som vanligt i Folkets Hus, Hallunda med ca 35 andelsägare närvarande.

Under Bolagsstämman informerade styrelsen om verksamhetsåret 2021-09-01-2022-08-31 som återigen varit ett mycket bra år för marinan. Väsentliga händelser under räkenskapsåret har varit installation av ny brygga 4, brygga 9 samt lilla upptagningsrampen. Restaurangen träaltan har försetts med markistak samt vindskydd och delar av trailerplan har inhägnats med nytt staket. Årets resultat efter skatt blev 2 103 642 kr.

Marinans revisor Erik Åhsberg var på plats och instämde i att Slagsta Marina sköts på ett mycket effektivt och professionellt sätt.

Under val så avtackades Jan Rosén, som varit Styrelsemedlem under många år och gjort en mycket förtjänstfullt insats för marinan. Till ny suppleant valdes Jacob Essinger och Max Anglert gick från suppleant till ordinarie styrelsemedlem.

En motion gällande wifi på marinaområdet tog upp till diskussion och beslut. Styrelsen föreslog avslag på motionen med motiveringen att få personer skulle nyttja wifi och att kostnaden för installationen inte var försvarbar. Mötet beslutade att avslå motionen.

Under övriga frågor informerade Styrelsen om investeringar som skett under hösten och som skall ske under våren bl a byte av brygga 6, nya inpasseringsbommar och nya drivmedelstankar på land till sjömacken.

Styrelsens Ordförande Stefan Jansson tackade alla som tagit sig tid att närvara och avslutade mötet.

Protokoll från årsstämman kommer att finnas tillgängligt på
hamnkontoret.

Mvh/Styrelsen